Canlı ve Dinamik Yeni Marka Kimliği ile TOEFL iBT

04/09/2024

Canlı ve Dinamik Yeni Marka Kimliği ile TOEFL iBT®

Dünya çapında kabul gören, 13.000’den fazla kurum ve 160’tan fazla ülkede geçerli olan İngilizce yeterlilik testi TOEFL iBT®, 60 yılı aşkın deneyimini daha modern ve dinamik bir marka kimliği ile birleştirdi. Yeni logosu, renk paleti ve genel görsel kimliği ile TOEFL® yenilikçi ve öğrenci odaklı yaklaşımını vurguluyor.

Bu değişim sadece görsel bir dönüşümü değil, aynı zamanda TOEFL® testinin sunduğu hizmetleri ve öğrenci deneyimini de sürekli olarak iyileştirdiğini gösteriyor.

Modern ve dinamik kimliği ile TOEFL iBT® eğitim dünyasındaki güçlü yerini pekiştirirken, teste girenlerin geleceğe güvenle adım atmasını desteklemeye devam edecek.

Neden TOEFL iBT® Testini Seçmelisiniz?

  • Küresel olarak tercih edilir: 160'tan fazla ülkede 13.000'den fazla üniversite ve diğer kurumlar tarafından kabul edilen ve dünya çapında tercih edilen TOEFL iBT® testi, dünya çapında eğitim, iş ve göç için en önde gelen İngilizce yeterliliğinizi gösterdiğiniz bir testtir. TOEFL® Destinations ile TOEFL puanlarını kabul eden üniversiteleri ve kurumları bulmak için buraya tıklayabilirsiniz.
  • Test merkezi seçenekleri: TOEFL iBT® testine Türkiye’nin hemen her yerinden erişim sağlayabilirsiniz. TOEFL iBT® test merkezlerini buradan görüntüleyebilirsiniz.
  • Teste istediğiniz yerde girebilirsiniz: TOEFL iBT® testine sadece test merkezinde değil, evden de girebilirsiniz. Test tercihinizi buradan gerçekleştirip uygun tarihlere bakabilirsiniz.
  • Güvenle hazırlanın: Kişiselleştirilmiş ve tüm materyallerine tek noktadan erişilebilen TOEFL® TestReady™ portalıyla teste güvenle hazırlanın. Resmi hazırlık materyallerine, deneme testlerine ve günlük ücretsiz ipuçlarına erişebilir, özel performans geri bildirimleri alabilir ve ilerlemenizi takip edebilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

* 20 Eylül 2024 sonuna kadar geçerli %20 indirim kampanyasından faydalanmak için özel kodunuz: SUMMER24

https://www.ets.org/toefl.html

Diğer Yazılar