GUS Üniversitelerinden 400.000 $'ın Üzerinde Tam Burs

14/03/2023

Kanada ve Almanya'daki bazı üniversitelerin oluşturduğu Global University Systems kurumları birliği, depremden etkilenen başvuru sahiplerine 400.000 $'ın üzerinde tam burs sunuyor.

Depremden etkilenen öğrenciler, Berlin School of Business & Innovation, GISMA Business School, University of Europe for Applied Sciences, University Canada West, Toronto School of Management ve Canadian College of Technology and Business okullarından herhangi birine tam burslu olarak başvuru yapabilecek.

Burs başvuruları Nisan ayının sonuna kadar linkten gerçekleştirilecek.   

GUS yetkilileri burs ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Türkiye'de arkadaşlarımızın, ortaklarımızın ve öğrencilerimizin yaşadığı afet bizi derinden üzdü. Bölgede aktif olarak çalışan bir ekip olarak elimizden gelen her türlü acil yardımı sağlamak zorundayız. Eğitimciler olarak bu güzel milletin kalkınması için yatırım yapmaya ve uzun vadeli destek vermeye hazırız. İlk olarak, Ahbap ile devam eden kurtarma çalışmalarına yardım ederek ihtiyaç sahiplerine barınak, yiyecek ve tıbbi malzeme sağlamak için doğrudan bağışta bulunuyoruz. Orta vadede desteklemek için, acente ortaklarımız tarafından belirlenen seçilmiş kişilere bir yıllık yaşam giderlerini karşılamak üzere doğrudan mali yardım sağlıyoruz. Uzun vadeli planımız için yardımınıza ihtiyacımız var. Kanada ve Almanya'daki Global University Systems kurumları ittifakı, depremden etkilenen başvuru sahiplerine 400.000 $'ın üzerinde tam burs sunuyor.

Amacımız, alınan eğitimle edinecekleri yeni becerilerini Türkiye'yi yeniden inşa etmeye yatırım yapmayı planlayan yetenekli bireyler bulmak. Nisan ayı sonuna kadar açık kalacak olan burs başvuruları için lütfen takipte kalın.”

Diğer Yazılar